Cursus Programma Apocalypse te Rotterdam najaar 2023: Op zoek naar de kern

25 juni 2023 | Apocalypse in discussie, Nieuws, Uitleg achtergronden | 0 Reacties

Cursus op vijf woensdagmiddagen o.l.v. Kees Zoeteman en Astrid van Zon

In deze cursus werken we op 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 6/12 van 13.30 tot 17.30 uur aan thema’s die liggen op de zogenaamde vierde straal. Deze cursus is een vervolg  op de eerdere Apocalypse cursus najaar 2022 in Rotterdam. Ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

West portaal kathedraal Chartres

In de vierde straal komt de kern van de Apocalypse tot uitdrukking. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn onder meer: Op weg naar een nieuw Chartres, levende en dode intelligentie, openbreken of verduisteren van de wereld van de geest, het toekomstvisioen van de hoop en de ruiter op het witte paard.

Iedere deelnemer wordt uitgenodigd om samen naar de betekenis van de beelden voor onze tijd te zoeken. We werken o.a. met inleidingen, meditaties, teksten, oefeningen en rituelen en hand-outs, en er wordt van de deelnemers gevraagd om zich ook thuis in de tekst te verdiepen.

De cursus vindt plaats in Huize Astrid van Zon aan de Eendrachtsweg 70a te Rotterdam.

Kosten zijn € 175,00, graag overmaken naar NL88 RABO 0121125572 onder vermelding van ‘Apocalypse Rotterdam najaar 2023’ tnv Zoeteman Consulting. Naast overmaking van de kosten graag ook via de mail je aanmelden zodat we met je in kontakt kunnen treden.

Nadere informatie via telefoon 0683535360 of a.vanzon7@gmail.com. Wie zich wil voorbereiden kan de website www.project-apocalypse.nl raadplegen.

Ruiter op witte paard, kathedraal te Auxerre
Kalki, ruiter op witte paard in hindoeisme

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.