Apocalypse Nu: werken aan innerlijk houvast; 2 juli 2022 Vreedehuis Den Haag

12 mei 2022 | Apocalypse in discussie, Blog, Nieuws | 0 Reacties

Vorig jaar 22 november 2021 zou de werkconferentie Apocalypse nu: werken aan innerlijk houvast plaatsvinden. Helaas kon de bijeenkomst niet doorgaan. Een nieuwe datum is zaterdag 2 juli 2022 geworden, wederom in het Haagse Vreedehuis. De inhoud van het programma blijft ongewijzigd.

Doel van de conferentie is om gezamenlijk de schatten van de Apocalypse toegankelijk en werkzaam te maken voor de uitdagingen in onze tijd en bij te dragen aan het bepalen van de eigen positie hierin. Dit gebeurt via kunst (onder begeleiding van Carin Anderson), religieuze introspectie (onder begeleiding van priester Lisette Buisman) en via gesprekken op wetenschappelijk/zakelijk vlak (onder begeleiding van onder andere wetenschapper Kees Zoeteman). Dagvoorzitter is Ignaz Anderson.

Tijdens de middag worden er drie workshops gehouden over de religie, de kunst en maatschappij/wetenschap. Tijdens deze laatste workshop zal Kees Zoeteman een dialoog aangaan met Astrid van Zon (directeur Urtica de Vijfsprong) en Ignaz Anderson ( bestuurslid Worldconnectors/Earth Charter en Lab Toekomstige Generaties en lid van diverse Raden van Toezicht) met medebetrokkenheid van de deelnemers in de zaal.

Praktisch: de bijeenkomst begint om 10.00 uur en zal rond 16.30 uur afgerond worden. Voor deelname vragen we een kostenvergoeding van € 10,-. Dit is inclusief lunch.

Meer informatie vindt u op onze website: https://www.iona.nl/nieuws/conferentie-apocalypse-2-juli/. U kunt zich daar ook aanmelden.
Met vriendelijke groet, mede namens de initiatiefnemers Ignaz Anderson, Carin Anderson, Lisette Buisman en Kees Zoeteman,

Solveigh Bijkerk en Christine Geertsema

Iona Stichting

Herengracht 276-h
1016 BX Amsterdam
T: 0206233353
www.iona.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.