Apocalypse oriëntatie dag, Heemstede, 5 april 2024: Jezelf vinden in onze Sardes tijd

7 januari 2024 | Apocalypse in discussie, Blog, Nieuws | 0 Reacties

Door Kees Zoeteman en Astrid van Zon

5 april 2024 14.00 – 21.00 uur, Johannes Verhulstlaan 17, Heemstede

Op deze oriëntatie dag gaan we in op de periode in de Apocalypse die verwijst naar onze huidige tijd, de zogenaamde Sardestijd. Wat zijn de kenmerken van deze tijd en voor welke opgaven staan we bij onze innerlijke ontwikkeling? Rudolf Steiner spreekt van een collectieve drempelovergang. Daarbij komen we ook te staan voor een afgrond beleving. Hoe herkennen we die? Andere thema’s die we zullen ontmoeten zijn de uitwerkingen van het verbond tussen Lucifer en Ahriman, wat een heilzame Ik ontwikkeling kan bedreigen en de potentie van het witte kleed. Hoe kunnen we elkaar aanmoedigen en ondersteunen op deze innerlijke ontwikkelingsweg? We werken met inleidingen, meditaties en oefeningen om tot beleving van de visioenen uit de Apocalypse te komen.

Kosten zijn € 50,00. Graag overmaken naar NL88 RABO 0121125572 onder vermelding van ‘Apocalypse Heemstede april 2024’ t.n.v. Zoeteman Consulting. Naast overmaking van de kosten graag ook via de mail je aanmelden zodat we met je in contact kunnen treden.

In de kosten zijn begrepen koffie, thee, sap en om 18.00 uur soep. Graag zelf brood meenemen. Deelnemers krijgen tevens het boekje Imagining Apocalyptic Visions van Kees Zoeteman. Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Nadere informatie via telefoon 0683535360 of a.vanzon7@gmail.com. Wie zich wil voorbereiden kan de website www.project-apocalypse.nl raadplegen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.