Cursus Hoofdkrachten (stralen) in het Apocalypse verhaal, najaar 2024 te Zeist

13 april 2024 | Apocalypse in discussie, Blog, Nieuws, Uitleg stralen in spiraal | 0 Reacties

Afgelopen jaren is langs de lijn van het Apocalypse verhaal een reeks cursussen in Zeist gegeven waarbij de belangrijke inwijdingsstappen in het verhaal aan de orde zijn gekomen. Hierbij is Johannes in zijn verslag gevolgd van zijn verblijf in de grot te Patmos tot aan zijn eindvisioen van het hemelse Jeruzalem. Toch is daarmee nog niet het hele verhaal dat in de Apocalypse te ontdekken valt verteld. Een enthousiaste groep van eerdere cursisten heeft aangegeven daar graag mee door te willen gaan. Dat wil uiteraard niet zeggen dat anderen die enigszins bekend zijn met de Apocalypse niet ook van harte welkom zijn om zich hierbij aan te sluiten.  

Dit najaar zullen we ingaan  op de geheimen die te ontdekken zijn in de zogenaamde stralen die in de spiraal van 56 Apocalypse fragmenten zijn te herkennen. Elke straal blijkt te worden gekenmerkt door een fundamentele kracht die in de wording van mens en aarde een hoofdrol speelt. Dat te leren inzien geeft later veel houvast bij het lezen van de Apocalypse en het begrijpen van ons eigen levensverhaal.

De cursus zal najaar 2024 tweewekelijks onder leiding van Kees Zoeteman en Astrid van Zon worden gehouden op de volgende zeven dinsdagavonden van 18.00 tot 21.30 uur op de Boslaan 15 te Zeist:

1, 15 en 29 oktober;

12 en 26 november;

10 en 17 december.

Op elke avond zal een van de stralen, die minstens zeven tekstfragmenten tussen centrum van de spiraal en de buitenste ring omvat, worden besproken. Ook vinden meditaties, oefeningen en gesprekken in kleine groepen plaats.

Aanmelden graag bij Astrid van Zon: a.vanzon7@gmail.com. Inschrijfgeld van € 210,00 graag overmaken op

NL88 RABO 0121125572 t.n.v. Zoeteman Consulting met vermelding van ‘cursus stralen Zeist’. Mocht het inschrijfgeld een probleem vormen dan kan daarover worden overlegd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.