Cursus Op weg met de Apocalypse: oefenen met beelden op woensdagavonden 28 augustus, 4 en 11 september 2024; Vreedehuis Den Haag

13 april 2024 | Apocalypse in discussie, Blog, Nieuws | 0 Reacties

Drie woensdagavonden (19.00 – 22.00 uur) zullen we in de Concertzaal van het Vreedehuis onder leiding van Kees Zoeteman en Astrid van Zon werken aan de betekenis van de in de zaal geëxposeerde beelden over de Apocalypse. Door ons in te leven in de uitgebeelde visioenen gaan deze meer tot ons spreken en worden we ons bewust welke krachten in ons innerlijk werken en hoe wij keuzes kunnen maken in wat we in ons toelaten en wat we willen uitstralen.

Programma:

28 augustus: De poorten die toegang geven tot de Apocalypse: De brieven aan de zeven gemeenten; de zeven cultuurperioden van het huidige tijdperk; de tekenen van onze Sardes tijd.

4 september: De engel staand met een voet op het land en een voet op de zee; de ruiter op het witte paard; betekenis van deze grote symbolen voor heden en toekomst van de ontwikkeling van mens en aarde.

11 september: Het nieuwe Jeruzalem als beeld van de nieuwe aarde en de nieuwe mens waaraan we nu voorbereidend werken; ver weg en dichtbij; de rol van ons geweten; de nabijheid van de dierenriem en de twaalf edelstenen.

We werken met oefeningen, meditaties en gesprekken in kleine groepjes om tot de kern van onze vragen en oplossingen door te dringen.

Aanmelden bij Astrid van Zon: a.vanzon7@gmail.com. Inschrijfgeld van € 95,00 gaarne overmaken op NL88 RABO 0121125572 tnv Zoeteman Consulting met vermelding van apocursus vreedehuis. Als de inschrijfprijs bezwaarlijk is kan hierover worden overlegd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.